Branques, revista objectual

Feia molt de temps que no em trobaba una sorpresa com aquesta.Acabe de rebre el nº0 de Branques, com diu a la portada, una revista objetual.


M’ha arribat hui per correu en un preciós paquet de cartó. M’ha costat obrir-lo sense trencar-lo. Era tan bonic que no volia desbaratar-lo.

Us agraden els pop-ups, eixos llibres per a nens que quan els obris es converteixen en un món de pirates, de castells i de figures impossibles?

Recordeu la sensació d’obrir un llibre nou, la seua olor, investigar-lo amb una primera ullada per a després repassar-lo poc a poc, descobrint els plecs de cada fulla?

Doncs això és Branques: un món que es desplega, fulla a fulla, per a fer-te nen altra volta i gaudir des de l’imatge fins a la proposta, passant per l’objecte i el text.

Palpar, plegar, estisar, obrir, tancar, somriure, admirar, moure una revista que ha segut feta soles per a tu. Soles li queda parlar…obrir-la i que ens cante i ens parle…

Està feta amb una passió que contagia, i per això vos ho vullc contar, per a que vos contagieu d’eixa passió que han posat per fer-la.

Soles val 15 eurets, un preu ridícul per a algo tan especial.

Enhorabona Branques!

5 comentarios en «Branques, revista objectual»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *